Олександр Сугоняко: владно-бізнесовий мутант готується «обслуговувати» зовнішній борг в умовах дефолту
Експертне середовище дає все більш різкі оцінки діям української влади, особливо в частині здійснення економічної політики. Намагання запустити вільний ринок сільськогосподарських земель в умовах економічної кризи та відсутності сучасних інститутів громадянського суспільства може викликати незворотні соціальні наслідки.


Як зазначає на своїй сторінці у Facebook Президент Асоціації українських банків Олександр Сугоняко, політика прискореної руйнації суспільно-державних інституцій, української економіки, банків, нарощення зовнішнього боргу, яку здійснював останні два роки владно-бізнесовий мутант, спрямована на перетворення держави у банкрота.

Він же готується «обслуговувати» зовнішній борг в умовах дефолту, який наближує. Розпоряджаючись всіма активами української держави, включно із землею, цей змій горинич приготувався «заробити» на продажу головного активу нашої Батьківщини – землі тим, хто її гробить в оренді. Власне, на продажу життя українського народу, його країни, держави.

Вже проявляє поспіх, хапанину. Вже не сила очікувати бариші… Депутякали в кількості 55 просять Конституційний суд, який допомагав Януковичу зґвалтувати Конституцію, визнати незаконним мораторій на продаж української землі.

Сільськогосподарські землі виступають вагомим чинником соціально-економічного піднесення не лише українського села, а й необхідною передумовою зміцнення господарської самодостатності країни в цілому. Продаж такого багатства в умовах безгрошів’я селян може викликати завищений градуc соціальної напруги в сільській місцевості і наслідки можуть бути непрогнозованими.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали