Адвокат Юлії Тимошенко: у парламент Насіров потрапив під номером 51 Блоку Петра ПорошенкаОстанні події, пов'язані з оголошенням підозри керівнику Державної фіскальної служби України Роману Насірову, підвищили інтерес широкого загалу громадян до цієї персони. Роман Насіров очолював орган, якй відповідав за збір податків, зборів та митних платежів.

Адвокат та соратник Юлії Тимошенко Сергій Власенко на своїй сторінці у Facebook зазначає: «Мені «подобається» як сьогодні провладні депутати накинулися на Насірова. Але хочу нагадати, що в парламент він потрапив під номером 51 (що було очевидно прохідним місцем) в списку «Блоку Петра Порошенка». За квотою цього ж політпроекту він був обраним на посаду керівника податкового комітету ВР, а на посаду Голови ДФС його призначив КабМін Яценюка.

Підозра Насірову ще раз продемонструвала хиткість позицій правлячої коаліції, зокрема значний кадровий голод владної команди. Вже тривалий період Насіров піддавався критиці, але керманичі Уряду не реагували на обгрунтовані звинувачення стосовно головного фіскала країни.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали