Андрій Білецький: українські націоналісти об’єднали свої сили в боротьбі проти незаконних дій чинної влади
Патріотичні сили все активніше критикують українську владу у зв’язку з низькою ефективністю так званих реформ. Націонал-патріоти об’єднуються, свідченням чого є організований виступ біля стін Верховної Ради. Прихильники націонал-патріотів схвально відносяться до появи нового лідера проукраїнських сил Андрія Білецького.


Наразі українські націоналісти об’єднали свої сили в боротьбі проти незаконних дій чинної влади та її злочинної бездіяльності. Головною метою наразі є аж ніяк не вибори, а вирішення нагальних критичних питань: «Нас, українських націоналістів, в цій історії найменше цікавлять парламентські вибори. Ми об’єднали не партії і не структури. Іде щільна співпраця як на місцях в регіоні, так і в Києві на рівні узгодження стратегії. Ми хочемо здійснити організований тиск на владу» – пояснив Андрій Білецький деталі співпраці зі «Свободою» та «Правим сектором».

«На дану хвилину ідеться про об’єднання зусиль, а не про об’єднання назв, списків, партійних структур. Наше завдання зараз – не допустити розпродажу сільськогосподарських земель в сучасній економічній і політичній ситуації в Україні. Також – не допустити підвищення пенсійного стажу. Проголосувати закон про окуповані території, який чітко визначить статус цих територій, як окупованих, а не як окремі райони Донецької і Луганської областей зі своєю типу «напівукраїнською» владою. Це не так. Це – окупація» – наголосив Лідер Національного Корпусу.

Рейтинг виконавчої та законодавчої влади інтенсивно падає. Населення все менше довіряє владі, яка підтримує олігархів. Принципова позиція Андрія Білецького щодо недопущення дерибану сільськогосподарських земель та підвищення пенсійного віку свідчить, що зміцнюють позиції справді проукраїнські сили, які не підтанцьовують олігархічному капіталу з метою задоволення вузькокорпоративних потреб.

Український журнал «Економіст»






Друкувати