Киянам починають відключати гарячу воду
Першими звикають до загартування жителі Шевченківського, Подільського та Оболонського районів столиці.

«Київенерго» з 10 квітня починає гідравлічні випробування столичних тепломереж. У зв'язку з цим гарячу воду тимчасово відключать в Шевченківському, Оболонському та Подільському районах столиці. Про це повідомили в прес-службі компанії, пише UBR.

«Згідно з нормативами, випробування здійснюються за допомогою тепломережної води за температури до +40°С, яка подається до мереж з підвищеним на 25% тиском. Через це технологічно неможливо випробувати тепломережі без відключення гарячої води. Графік проведення випробувань щорічно узгоджується з КМДА», пояснили в «Київенерго».

З 10-го по 16 квітня випробування тепломереж проводитимуться від районної котельні «Молодь». У зв'язку з цим вже почалося відключення гарячого водопостачання для 55 житлових будинків, 8 лікувальних установ, 1 дитячого садка, 2 шкіл і 65 відомств Шевченківського району.

З 10-го по 24 квітня випробування тепломереж проводитимуться від станції теплопостачання №2. І це вже відчули мешканці 69 будинків, а також 8 лікувальних закладів, 6 дитсадків, 4 шкіл, 78 відомств Оболонського району та 229 будинків, 5 лікувальних закладів, 7 дитсадків, 6 шкіл, 249 відомств Подільського району.

Компанія також попередила автомобілістів не паркувати машини над люками теплових камер, так як це підвищує ймовірність пошкодження транспорту та унеможливлює оперативне відключення пошкоджених ділянок.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали