5-й АГРОПОРТ у Львові: акцент на фермерство
200 компаній та понад 6 тис відвідувачів очікують упродовж 27-29 квітня на території Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького, де відбудеться Міжнародна агропромислова виставка та форум «АГРОПОРТ Захід Львів 2017».


У роботі форуму також візьмуть участь представники профільних міністерств і відомств, органів місцевої влади, делегації з 17 країн і майже 100 українських та закордонних експертів, виробники аграрної продукції, громадські організації та профільний бізнес. Цільова ж аудиторія відвідувачів заходу – Західна та Центральна Україна.

«Основним завданням цього міжнародного форуму, у першу чергу, є інформаційне забезпечення наших аграріїв – насамперед, фермерів і сільських агропідприємців. Усі наші зусилля сьогодні спрямовані на те, щоб на теренах Західних областей прийшли знання, прийшли інновації, які сьогодні є надзвичайно важливими для нашого селянства, - розповіла директор департаменту агропромислового розвитку Наталія Хмиз. - Окрім іноземних делегацій , ми також очікуємо, що захід відвідає Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий».
5-й АГРОПОРТ у Львові: акцент на фермерство

Відтак захід зорієнтований на розвиток потенціалу дрібних та середніх виробників аграрного сектору, а також промоцію виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості Львівської області. «А родзинкою ювілейного АГРОПОРТу у Львові стане церемонія нагородження відкритою премією AGROPORT AWARDS, на якій будуть відзначені кращі сільськогосподарські виробники та виробники харчової промисловості Львівщини. Це прекрасний стимул і можливість показати тих, хто в сучасних умовах є гордістю країни і досвід яких може успішно застосовуватися», - підкреслив керівник проекту АГРОПОРТ Львів Дмитро Титаренко.

А особливе місце в діловій програмі буде відведено рослинництву – тематика заходу акцентує увагу на захисті рослин, основних правил внесення добрив, а також насінництві.

Ігор Галущак
Львів






Друкувати
Найбільш популярні матеріали