РПЛ пропонує зняти податки з промислових інвестицій
Голова парламентського Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк окреслив подальші кроки щодо відродження української промисловості та зростання економіки.


«Минулого тижня Рада прийняла ініційований РПЛ #металургійний_закон_6382 про +2 роки дії підвищеного вивізного мита на металобрухт. Незважаючи на занепокоєння ЄС та зусилля сировинних лобістів. Це дуже позитивно для металургії, промисловості та країни в цілому! Наступною галузевою перемогою має стати схвалення #лісового_закону_5495 про криміналізацію контрабанди кругляка, обмеження внутрішньої заготівлі лісу та відновлення лісового фонду. До речі, як це не дивно, цього разу уряд підтримує нашу ініціативу», - зазначив заступник лідера РПЛ з економічної політики Віктор Галасюк.

Парламентар наголосив – у такому ж дусі, в інтересах України, впевнено і послідовно, слід діяти і надалі. Для цього, в першу чергу, треба без зволікань прийняти потужний промислово-інвестиційний пакет реформ, до якого входять законопроекти про:

1) індустріальні парки (реєстр.№ 2554а-д та 2555а-д);

2) звільнення від ввізного мита на обладнання (реєстр.№5276);

3) розстрочку імпортного ПДВ (реєстр.№6514).

«Ці законопроекти, ініційовані нами з Олег Ляшко і однодумцями на виконання Антикризового плану розвитку економіки, вже в Раді. Голосування за них чітко покаже, хто на боці України, а хто за вічну бідність українців і залежність від МВФ!» - поінформував В.Галасюк.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали