Чи зможе Путін порозумітись з Трампом вже найближчим часом
Зустріч лідерів обох держав, яка очікується у рамках саміту "Великої двадцятки", стане лише спробою домовитися про вихід з кризового стану у двосторонніх відносинах між країнами, вважає політолог Володимир Фесенко.


"На мій погляд, зараз не варто очікувати так званої "большой сделки". Зараз навряд чи це можливо, зокрема, і з точки зору "російської пастки", в яку потрапив Трамп. Він не може піти на якісь стратегічні домовленості з Росією, які передбачають серйозні поступки росіянам, адже це дасть привід для нових звинувачень на адресу Трампа, а він зараз цього не може дозволити, бо це буде для нього великий ризик", - сказав Фесенко, повідомляє znaj.ua.

Через те, що були звинувачення на адресу конкретних людей, на адресу Д.Трампа навіть його колишній радник Майкл Флінн був вимушений піти у відставку, додав політолог. "Саме тому сам Трамп і працівники його адміністрації змушені демонструвати жорсткість по відношенню до Росії", - зазначив політолог.

"З великою ймовірністю можна сказати, що якихось серйозних принципових домовленостей найближчим часом, зокрема, і в липні під час зустрічі між Трампом і Путіним не буде. Це буде початок пошуку якогось компромісу у двосторонніх стосунках Росії та США", - резюмував він.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали