Олег Тягнибок: саме корупціонер руйнує Україну зсередини
Високий рівень корумпованості української влади є основним гальмом поглиблення реальних реформ – це висновок переважної більшості іноземних політиків. Завжди непримиренну позицію стосовно корупційного спруту у владних коридорах займало ВО «Свобода». Олег Тягнибок жорстко розкритикував бездіяльність нинішньої влади щодо боротьби з корупцією.


На думку Олега Тягнибока, «перші особи міжнародної політики вже прямо звинувачують владу України в корупції. Саме це стримує розвиток України як держави ‒ наголошують іноземні партнери. Але на адекватну реакцію високопоставлених крадіїв із Банкової і Грушевського марно сподіватися: на критику і прямі звинувачення вони, й оком не змигнувши, відповідають мантрами про успішні «рішучі реформи».

Олег Тягнибок зазначає, що «варто пам'ятати: під час війни корупціонер-чиновник, високопосадовець, що краде державні гроші, є не меншим ворогом для України, ніж агресор, що вдерся на нашу землю. Це ‒ мародер! Адже саме корупціонер руйнує Україну зсередини, докладається до недофінансування армії, до ослаблення нашого оборонного потенціалу, до погіршення економічної ситуації в державі, що призводить до нечуваного зубожіння українців.

Нагадаємо, що ВО «Свобода» послідовно відстоює цінності Революції Гідності і веде непримиренну боротьбу з антиукраїнськими силами. Переважна більшість задекларованих Революцією Гідності пріоритетів не реалізовані нинішньою владою через відсутність у виконавчій та законодавчій гілках влади представників «Свободи», які зіграли вирішальну роль в поваленні злочинного режиму в 2014 році.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали