Facebook створила власну відеоплатформу
Соціальна мережа Facebook розробила власний сервіс для перегляду серіалів і передач.

Про це сказано в повідомленні компанії, пише UBR.

Відзначається, що на Facebook Watch буде можлиість дивитись інтернет-шоу, прямі трансляції з спортивних змагань і коментувати їх.

Так, анонс сервісу був зроблений на сайті компанії напередодні, 9 серпня. У Facebook пояснили, що таким чином хочуть розширити можливість користувачів дивитися і оцінювати відео, які зараз можна запустити з новинної стрічки. Зазначено, що доступ до сервісу можна буде отримати з мобільних пристроїв, комп'ютерів і телевізорів з встановленим додатком Facebook.

Повідомляється, що Facebook Watch буде персоналізований, таким чином, кожен користувач зможе сам відбирати передачі, які він хотів би подивитися. Контент для сервісу буде ексклюзивним. Виробництво деяких шоу фінансується самою компанією. Глядачі зможуть вибирати відео виходячи з відгуків своїх друзів. Також передачі будуть розбиті на категорії, виходячи з яких, користувач зможе зробити свій вибір.

Нагадаємо, раніше в роботі соціальної мережі Facebook стався глобальний збій. Зазначалося, що користувачі соцмережі з усього світу повідомляють про відсутність доступу до Facebook.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали