Швейцарці хочуть виробляти сонячні панелі в Україні
Швейцарська компанія Designergy, яка займається виробництвом і установкою інноваційних сонячних панелей на дахах будинків планує запустити виробництво в Україні.


Про це повідомили у Держенергоефективності, пише UBR.

Designergy створила унікальну технологію інтеграції сонячних панелей в дахове покриття будинку, так звану «ТКС систему», яка має три важливі для кожного домогосподарства переваги: забезпечення високої теплоізоляції будинку завдяки ізоляційним матеріалам всередині системи, водонепроникність даху і найголовніше - можливість виробляти електроенергію з енергії сонця .

«Завдяки цій технології вирішуються такі проблеми, як скорочення втрат тепла в будинку і зменшення залежності від традиційних енергоресурсів. Зараз ми розширюємо горизонти і шукаємо нові ринки. В поле зору потрапила Україна, яка має величезний потенціал для електрогенерації з енергії сонця і сприятливі кліматичні умови», - розповів рокоментував засновник і генеральний директор компанії Даніель Лепоре.

Швейцарці вирішили детальніше опрацювати фінансову модель виробництва в Україні сонячних панелей за власними технологіями.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали