Юлія Тимошенко: у Верховній Раді утворилася нова коаліція
Розпочався 7 етап 14 з’їзду Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Його відкрив перший заступник голови партії Іван Кириленко. У виступі лідера партії Юлії Тимошенко було проаналізовано реальний стан української економіки і зроблено висновки про те, що спостерігається падіння в усіх сегментах національного господарства.

Юлія Володимирівна як професійний економіст проаналізувала динаміку основних макроекономічних показників у доларовому еквіваленті і показала наскільки обвальним є реальне падіння виробництва та соціальних стандартів життя переважної більшості населення. Особливий наголос вона зробила на зростанні тіньового сектора економіки, обвальному падінні реального ВВП, збільшенні зовнішнього боргу, на провалі пенсійної реформи.

Тимошенко наголосила, що в парламенті утворилася нова коаліція, оскільки в унісон з пропрезидентськими силами голосують колишні регіонали та Радикальна партія Ляшка. Лідер партії наголосила, що партія «Батьківщина», незважаючи на тиск, 29 жовтня здобула перемогу на виборах в об’єднані територіальні громади.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали