Україна та Польща поглибили співпрацю в сфері автоперевезеньМіністерство інфраструктури Польщі у телефонному режимі поінформувало українську сторону щодо позитивного вирішення питання виділення додаткових дозволів на вантажні автоперевезення.

Про це повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України.

“За попередньою інформацією, польська сторона дала згоду на виділення українським автоперевізникам додатково 3 тис. дозволів категорії Євро-3 та 3 тис. дозволів категорії Євро-5”, – йдеться в повідомленні міністерства.

Ця інформація має бути підтверджена відповідним офіційним повідомленням польської сторони 22 листопада. При цьому передати ці дозволи польська сторона зможе лише 27-28 листопада .

Таким чином, у разі дотримання заявлених термінів, дозволи будуть наявні у ПВД для їх оформлення не раніше 29-30 листопада.

“Для прискорення процесу передачі дозволів відомство спільно з Секретаріатом АсМАП України вживає відповідних заходів щодо доставки їх в Україну”, – зазначили в Мінінфраструктури.

Подальші перевезення територією Польщі можливі лише за багаторазовими дозволами ЄКМТ.

Мінінфраструктури також просить відстежувати інформацію в он-лайн базі даних Укртрансбезпеки щодо наявності цих дозволів у ПВД та, у разі їх закінчення на будь-якому ПВД не завантажувати транспортні засоби.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали