Стало відомо, на скільки Кабмін пропонує збільшити житлові субсидії
Кабмін пропонує Верховній Раді в доопрацьованому проекті держбюджету-2018 збільшити фінансування житлових субсидій на 15,9 млрд грн.


Кабінет міністрів України пропонує Верховній Раді у доопрацьованому до другого читання проекті державного бюджету на 2023 рік збільшити фінансування житлових субсидій населенню на 15,9 млрд грн, передає Ukr.Media.

Так, згідно з доопрацьованим проектом держбюджету-2018, оприлюдненому на сайті Верховної Ради, субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), управління багатоквартирним будинком, вивезення побутового сміття та рідких нечистот пропонується збільшити до 70 млрд 992 млн 648,2 тис. грн (з 55 млрд 073 млн 700,0 тис. грн, які були передбачені в проекті держбюджету-2018, поданому до першого читання).

Таким чином, фінансування житлових субсидій населенню пропонується збільшити на 15 млрд 918 млн 948,2 тис. грн.

У той же час субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу в доопрацьованому проекті держбюджету збереглася на рівні 2 млрд 715 млн 432,4 тис. грн.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали