Москаленко: волонтери є моральним обличчям націїВолонтерський рух зіграв вагому роль в упередженні загроз національній безпеці країни. Волонтери забезпечували захисників України у найскладніші часи зовнішньої агресії, тому їх роль в утвердженні української державності є вирішальною.

Народний депутат України Ярослав Москаленко на своїй сторінці у Facebook зазначає, що «волонтери – це справжні люди справи і доброї волі. І це абсолютно не залежить від їхніх матеріальних статків. Вони є моральним обличчям нації, її доброчестям. Ці щирі люди уособлюють собою новий рівень громадянського суспільства і віру в те, що Україна має майбутнє. Будьте вірними собі, не змінюйте своє життєве кредо».

Волонтери, незважаючи на власне скрутне економічне становище, весь час допомагали і допомагають як захисникам територіальної цілісності України, так і тим громадянам, які мають потребу у безповоротній допомозі. Волонтерський рух в Україні – це свідчення поступового зміцнення інститутів громадянського суспільства.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали