Коломойський прокоментував заяву НБУ та Kroll про виведені $5,5 млрд з Приватбанку
Бізнесмен Ігор Коломойський назвав «маячнею» заяву Нацбанку про завдання шкоди Приватбанку на 5,5 млрд дол.


"Маячня, яку немає сенсу коментувати. Основне питання: куди і коли вивели гроші?! Все інше - белетристика", - зазначив І. Коломийський, пише finbalance.
http://finbalance.com.ua/news/Kolomoyskiy-prokomentuvav-zayavu-NBU-ta-Kroll-shchodo-vivedennya-55-mlrd-z-Privatbanku

У коментарі для ТСН.ua бізнесмен додав: "Особливо сподобалася сентенція, що колишній менеджмент [банку] працював в інтересах акціонера. А в чиїх інтересах він мав працювати - в інтересах Порошенка або Гонтаревої з Рожковою?".

У коментарі для lb.ua І. Коломойський зазначив ще таке: "Гора народила мишу. Ніякого юридичного значення ці дані не мають. На їх розслідування Kroll у нас є своє розслідування. І там зовсім інші висновки. Дивує, чому Kroll досліджував тільки 10-річний період, а не всі 25 років історії банку. Ми 25 років займалися одним і тим же. Нехай досліджують решту 15 років теж. Потім визначення "шахрайство" має чітке юридичне значення. Нехай вони покажуть, які саме операції завдали шкоди, у чиїх інтересах вони були зроблені. Це просто піар Нацбанку, щоб відвернути увагу від дій компанії ICU, яка допомогла вивести з України 1,5 млрд доларів. Або від операції "Лоліта", - сказав Коломойський.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали