Нова пошта змінює перелік своїх послуг
На сайті логістичної компанії недоступна послуга доставки посилок кур'єром за адресою з оплатою готівкою. Перебої в роботі даної послуги почалися ще на початку минулого тижня. За деякими даними компанія планує взагалі відмовитися від неї. Ця інформація з'явилася на тлі відомостей про зміни тарифів.


Перебої в роботі даної послуги почалися після обшуків, проведених ГПУ в офісах Нової пошти. Генпрокуратура підозрювала, що логістична компанія ухиляється від сплати податків в ході грошових переказів, але прес-служба компанії спростувала цю інформацію.

Офіційне пояснення неможливості доставити посилку кур'єром і післяплатою пояснюється оновленням програмного забезпечення. Замовити даний вид доставки можна було з 24 по 28 березня. З середи минулого тижня ця послуга знову стала недоступна. Офіційно Нова пошта не пояснює відсутність популярної послуги в переліку.

Однак, в компанії говорять про те, що на даний момент йде робота по розширенню переліку послуг з безготівковою оплатою, щоб клієнти могли оплатити доставку через мобільний додаток або через особистий кабінет на сайті компанії. Терміни запуску новинок не називаються. До моменту впровадження нових послуг Нова пошта здійснює адресну доставку посилок при повній передоплаті всіх послуг і вартості товарів.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали