В США закликали посилити тиск на Росією
Білий дім закликає своїх союзників посилити тиск на Росію, поки РФ не стане "добропорядним гравцем" на світовій арені.


Про це заявив прес-секретар Білого дому Сара Сандерс у відповідь на прохання ЗМІ прокоментувати виступ екс-радника з національної безпеки Герберта Макмастера, пише 24tv.ua.

«Інші країни повинні активізуватися. Ми видворили 60 російських агентів, інші країни – по 4-5 осіб. Ми вважаємо, що всі повинні активізуватися, вжити додаткових заходів і посилити тиск, щоб змінити поведінку», – наголошує Сандерс.

За словами речниці, США займають жорстку позицію щодо Росії і планують далі проявляти жорстоксть. Білий дім просить Росію змінити поведінку і стати "добропорядним гравцем", проте Сандерс не пояснила, що саме мається на увазі під цим визначенням.

Сандерс також нагадала про виступ Герберта Макмастера, де він сказав, що адміністрація президента Дональда Трампа займає дуже жорстку позицію щодо Росії. Виступ радника з нацбезпеки співзвучний зі словами президента про те, що ніхто не займає більш жорстку позицію щодо Росії, ніж Дональд Трамп.

Також прес-секретар Білого дому нагадала слова президента, що налагодження стосунків з Росією буде благом для всього світу.

«Але нам доведеться почекати і подивитися, що буде далі. Багато чого буде залежати від поведінки Росії», – сказала речниця.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп 23 березня звільнив радника з національної безпеки Герберта Макмастера. Його було замінено колишнім послом США в ООН Джоном Болтоном. Болтон розпочне роботу на новій посаді 9 квітня.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали