Fitch підтвердив рейтинг України
Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгостроковий суверенний рейтинг дефолту емітента України в національній та іноземній валюті на рівні «B-» зі стабільним прогнозом.


Як повідомило агентство на своєму сайті, черговий перегляд програми з Міжнародним валютним фондом затримується, проте є прогрес України в реалізації пенсійної реформи, схваленні держбюджету на 2023 рік і оновленні законопроекту про приватизацію, пише finance.ua.

На думку експертів Fitch, узгодження з МВФ питання про підвищення тарифів на енергоносії і ризиків для фіскальних показників може прискорити завершення перегляду програми. Агентство підкреслює, що продовження взаємодії з МВФ та іншими міжнародними партнерами протягом виборчого періоду – 2019 – буде важливим для підтримки макроекономічної стабільності України.

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings в жовтні 2017 року підтвердило довгострокові рейтинги дефолту емітента України в іноземній і національній валюті на рівні «B-» зі стабільним прогнозом.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали