В аеропорту «Бориспіль» презентують експортний потенціал країни®У міжнародному аеропорту «Бориспіль» розпочала роботу постійна експозиція національних компаній. Ідея створення інноваційного виставкового проекту EXPOPOINT Business HUB належить Міжнародній торговій палаті України (ICC Ukraine). За словами президента ICC Ukraine Володимира Щелкунова, проект готували на протязі року.

«Міжнародний аеропорт «Бориспіль» – це стратегічний об'єкт, і ми це розуміли. Для нас важливо було, щоб EXPOPOINT Business HUB був відкритий у зоні дьюті-фрі. Саме тут іноземний турист або представник бізнесу проводить час перед вильотом і може познайомитися з продукцією найкращих українських компаній та з експортним потенціалом країни», – зазначив Володимир Щелкунов.

На експозиції EXPOPOINT Business HUB працюють консультанти зі знанням декількох іноземних мов. Вони знайомлять із продукцією та послугами учасників експозиції, експортними можливостями й надають відвідувачам прямі контакти. Експозиція розділена на спеціальні бокси з індивідуальним дизайном для кожної компанії.

«Спільно ми створюємо можливість виходу вітчизняного виробника не тільки на нові ринки, а й залучаємо інвестиції, покращуємо бізнес-репутацію України. Ми отримуємо набагато більше можливостей впливати на економічні та суспільні процеси в Україні. У майбутньому такі експозиції будуть розташовані й у зоні вильоту аеропорту “Київ” ім. Сікорського (Жуляни)», – каже президент ICC Ukraine.

В експозиції вже представлені державне підприємство авіаційної промисловості завод «Антонов», концерн «Укроборомпром», Адміністрації морських портів України, асоціація «Укрзовніштранс», PLASKE та інші.

Сергій Ясенок
керівник проекту

Expopoint Business HUB
+38 096 592 72 60
[email protected]
www.expopoint.info






Друкувати
Найбільш популярні матеріали