Льовочкін: влада на сьогодні не визначилася з єдиним кандидатом на пост президентаПодії останніх тижнів наглядно демонструють початок президентських перегонів, оскільки розпочався процес об’єднання окремих політичних проектів та висунення єдиних кандидатів. Об’єднавчі процеси свідчать, що на вершин українського політикуму нових персоналій не з’явилося і за президентську булаву у 2019 році будуть боротися всім відомі політики.

В інтерв’ю для РБК-Украина колишній глава адміністрації Президента України Сергій Льовочкін окреслив наявний на сьогодні політичний ландшафт України через призму майбутніх президентських виборів, акцентувавши при цьому увагу на хиткості позицій нинішньої парламентської коаліції.

На думку Льовочкіна, «Президент, безумовно, сподівається перемогти на майбутніх виборах, але влада в цейтноті. Рейтинги низькі – цим і пояснюється нинішня політична суєта… Влада на сьогодні не визначилася з єдиним кандидатом на пост президента, тому майбутнє нинішньої парламентської коаліції під великим питанням».

Нагадаємо, що найбільша критика нинішньої виконавчої владної вертикалі пов’язана з незадовільною економічною політикою, оскільки рівень життя переважної більшості населення невпинно знижується. Економічний блок уряду не сформував належний антикризовий інструментарій, щоб уникнути чергової фази стагнації.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали