Лучечко: ми створюємо мережу фірмових магазинів УкрспиртДержавне підприємство «Укрспирт» відновлює позиції і формує нову мережу розповсюдження алкогольних напоїв, що дасть можливість збільшити обсяги на ринку якісної продукції і посилити конкурентне середовище, що позитивним чином відобразиться на обсягах продажу горілчаних виробів.

Укрспирт створює фірмову торговельну мережу. Про це повідомив в.о. директора підприємства Юрій Лучечко в інтерв'ю Українським новинам. «Ми створюємо мережу фірмових магазинів Укрспирт, де буде наша горілка і горілка наших партнерів, яким ми постачаємо спирт. Стратегію вже погодили. Це будуть маленькі фірмові магазинчики зі зручною локацією», – сказав він.

Лучечко повідомив, що перший магазин з'явиться вже в цьому році в Києві. «Своєю назвою ми будемо гарантувати, що в такій мережі тільки той продукт, за якість якого ми відповідаємо. За рахунок цієї мережі ми також поступово розширимо ринок збуту», – зазначив глава Укрспирту. За словами Лучечко, Укрспирт виробив близько 10 тис. дал. горілки, в планах виробляти до 80-100 тис. дал. на рік.

Нагадаємо, що до складу ДП «Укрспирт» входить значна кількість виробництв, які здійснюють виробництво спирту. Потенціал цих підприємств є значним з огляду на можливість завантаження потужностей для виробництва біоетанолу як основи паливного продукту з відновних джерел.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали