Однопартієць Тимошенко розповів, хто може отримати премію 1 млрд. 196 млн.грн. з бюджетних грошейНепрозорі схеми на оптовому ринку природного газу призводять до необґрунтованого завищених цін на блакитне паливо, що поглиблює зубожіння населення та знижує конкурентоспроможність вітчизняної продукції як на зовнішньому, так і на внутрішньому ринку. Натомість керівництво Нафтогазу продовжує собі встановлювати захмарні оклади.

Відомий український політик Андрій Павловський на своїй сторінці у Facebook акцентує увагу на тому, що «під час війни, економічної кризи, масового зубожіння українців керівництво Нафтогазу Кобелев/Вітренко виписало собі любимим премію в 46 млн. не гривень, а доларів США!

Тобто їм зарплати у 2 млн. грн. на місяць замало, вони премію захотіли з бюджетних грошей на 1 млрд. 196 млн. І це при тому, що готується чергове підвищення цін на газ для населення ще на 65%!».

Нагадаємо, що за останні чотири роки керівництво Нафтогазу безконтрольно підвищує ціни на газ для населення і це в умовах масового зубожіння переважної більшості громадян. Натомість правляча парламентська коаліція не спромоглася забезпечити дієвий механізм антимонопольного регулювання діяльності Нафтогазу, щоб перевести діяльність цього газового монополіста у правове русло.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали