Незабаром може з’явитися нова політична сила, яка стане одним з переможців парламентських виборівПереформатування політичного ландшафту розпочалося, оскільки вже інтенсивно відбувається підготовка до президентських і парламентських виборів. З метою уникнення розпорошеності голосів політичні сили, ідеологія яких є спорідненою, намагаються формувати політичні альянси, які забезпечать потрібний результат на наступних перегонах.

Партії «Опозиційний блок» і «За життя» ведуть переговори про об'єднання до парламентських виборів наступного року. Зокрема, відразу кілька керівників «Опозиційного блоку» підтвердили РБК-Україна, що такі переговори ведуться. Партії можуть об'єднатися, щоб не «розмити» електорат південно-східних областей країни.

«Поки все в стадії переговорів», – повідомив співголова «Опоблоку» Борис Колесников. В інтерв'ю РБК-Україна один з лідерів «Опоблоку» Сергій Льовочкін, говорячи про «За життя», пояснював, що ймовірність об'єднання в їх політичному полі дуже висока. «У цьому випадку «Опозиційний блок» з сателітами стане лідером політичних симпатій: сумарна підтримка такого об'єднання буде найвищою в країні», – відзначав нардеп.

Нагадаємо, що партія «За життя» в останні місяці демонструє високі темпи зростання електоральних симпатій завдяки потужному медіа-ресурсу, який дозволяє донести їх програмні засади до широкої аудиторії. Дана політична сила послідовно відстоює доцільність корекції нинішнього економічного курсу правлячої коаліції з метою припинення сповзання національної економіки в стагнаційну яму.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали