Двокімнатні квартири подорожчають на 14-16%Восени по всій Україні подорожчають квартири: трикімнатні квартири подорожчають на 4-6%, одно - на 11-13%, а ось двокімнатні квартири на 14-16%. Про це повідомляють аналітики платформи OLX.

Найдорожча нерухомість в Києві зараз, як і раніше продається в Печерському районі. За скромну однокімнатну квартиру в центрі міста потрібно було в середньому заплатити близько $ 72 тис., а за простору троячку віддати майже $ 175 тис.

Звання «найдорожчого спального району Києва» заслужив Дарницький. У кам'яних джунглях на лівому березі річна вартість однокімнатної квартири склала $ 37,5 тис. Таке холостяцьке житло виявилося дорожчим, ніж аналогічні пропозиції в центрі. Найвигідніше було придбати нерухомість в Святошинському районі. Трикімнатна квартира на західній околиці міста коштувала майже $ 49 тис., а двійка - $ 32,6 тис.

Вартість двокімнатних квартир склала до $ 37 тис. в Деснянському і Святошинському районах, а за $ 40-56 тис. можна було глянути варіанти на лівому березі в Дніпровському і Дарницькому районах, а також на правому в Подільському, Голосіївському, Оболонському та Солом'янському.

Ціни на трикімнатну квартиру варіювалися від $ 48 тис. до $ 75 тис. в спальних районах і на Подолі, а цінники елітних трійок на Печерську і в Шевченківському районі в середньому коштували $ 110-175 тис.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали