Ляшко розповів що буде робити після президентських виборівНа засіданні погоджувальної ради керівників фракцій Верховної ради України активно обговорювався план пленарних засідань. Особливо гострими були дискусії стосовно першочергового продовження мораторію на вільний оборот сільськогосподарських земель.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко закликав керівництво парламенту та керівників фракцій сприяти наведенню ладу в системі земельних відносин, щоб подалати ту несправедливість, яка має місце при розпаюванні земель крупнотоварних сільськогосподарських підприємств (радгоспів та колгоспів). Також Олег Валерійович закликав можновладців знизити ціну на газ для населення, оскільки в іншому випадку після президентських виборів 2019 року він зробить це сам.

Нагадаємо, що фракції радикальної партії Ляшка та ВО «Батьківщина» є основними лобістами продовження мораторію на купівлю-продаж земель сільськогосподарського призначення. Основним аргументом цих політичних сил є те, що українські селяни при нинішніх умовах при запуску вільного ринку сільськогосподарських земель можуть бути відстороненими від належних їм земельних активів.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали