Ймовірний фаворит президентських виборів 2019 вступає в боротьбуПідтвердженням того, що в суспільстві сформувався попит на нові обличчя в українському політикумі, є високий рейтинг лідера «95 кварталу» Володимира Зеленського. Розчарування в політиках, які багато років входять і входили у вищий політичний істеблішмент, на порядок підвищують шанси Зеленського отримати пристойні результати на президентських виборах 2019 року.

Зеленський нещодавно заявив що вирішальним чинником стосовно висунення ним кандидатури на президентських виборах є думка його сім’ї. «Вони дуже бояться з приводу мене, тому що вони глибоко розуміють, що я за людина. Вони розуміють, наскільки я гостро, вкрай радикально справедливий до всього... І я така людина, що буду до кінця стояти. Вони дуже переживають за це моє внутрішнє відчуття», – сказав Зеленський.

Нагадаємо, що за результатами опитувань ряду агентств Зеленський займає друге місце серед політиків, які є ймовірними кандидатами на президентських виборах 2019 року. Однією з причин його високого рейтингу є те, що суспільство втомилося від «старих» політиків.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали