Відомий політик спрогнозував результати другого туру президентських виборів 2019Незабаром офіційно стартує президентська кампанія в Україні. Хоча фаворити наступних президентських перегонів відомі, фактор невизначеності існує щодо кінцевого підсумку виборів глави держави. Основне протистояння буде між табором неолібералів, які мають більшість в нинішньому парламенті, та соціал-реформістами, що жорстко критикують згортання соціального пакета для найбідніших верств населення.

На своїй сторінці у Facebook відомий український політик Андрій Павловський, посилаючись на результати дослідження, проведеного соціологічною групою «Рейтинг», прогнозує результати другого туру президентських виборів. На його думку, у другому турі виборів президента України лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко виграє у всіх супротивників!

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко є лідером ВО «Батьківщина», яке було створене у 1999 році. Дана політична сила послідовно відстоює ідею посилення соціальної спрямованості економічних реформ з метою упередження погіршення умов життя для найбідніших верств населення.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали