Хто з кандидатів на посаду Президента України нарощує відрив від суперників31 грудня офіційно стартувала кампанія по виборах Президента України, які відбудуться 31 березня 2019 року. Фактично передвиборча гонка розпочалася давно і вже є її фаворити та аутсайдери. Основні політичні гравці активно дискутують стосовно перспектив покращення рівня життя пересічних українців.

Серед претендентів на президентську булаву є політики, які вже не раз доводили свою професійну придатність стосовно вдалого реформування національної економіки. На думку керівника Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимира Фесенка, Юлія Тимошенко не тільки очолила рейтинг кандидатів на пост президента, але і змогла істотно наростити відрив.

На думку експерта, серед факторів, які забезпечують успіх Тимошенко, ключовими є змістовна програма, яка дуже точно враховує настрої та потреби суспільства, її досвід та лідерські якості, здатність об’єднувати і вести за собою людей. Зрештою, лідер «Батьківщини» є одним з найвідоміших українських політиків. «Президенти можуть змінюватися, а Тимошенко залишається» – підкреслив Фесенко.

Нагадаємо, що Тимошенко розробила Новий курс для України, який передбачає корекцію економічних реформ і посилення їх соціальної спрямованості. Тимошенко була ініціатором проведення реформ в енергетичному секторі, що дало можливість забезпечити економічне зростання 2000-2008 років.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали