Основна інтрига президентських виборів 2019: один з ймовірних фаворитів розпочинає кампаніюБагато соціологічних агентств на основі опитувань одним з фаворитів майбутньої президентської кампанії 2019 року представляли Володимира Зеленського. Основна інтрига полягала в тому чи прийме він рішення про висунення своєї кандидатури на найближчих президентських перегонах.

За кілька хвилин до Нового року на телеканалі «1+1» замість виступу Президента України Петра Порошенка зі святковими вітаннями виступив лідер «Кварталу 95» Володимир Зеленський.

«Зараз в Україні – така ситуація, коли у кожного українця є три шляхи. Перший шлях – жити, як живеш, плисти за течією, і це нормально, це вибір кожного. Другий шлях – зібрати свої речі та поїхати в іншу країну, аби заробляти там гроші та надсилати їх своїм близьким і ріднім… і це теж нормально. Але є іще третій шлях – спробувати самому щось змінити в Україні. І я для себе обрав саме його», – наголосив лідер «Кварталу 95».

Нагадаємо, що в останні роки український виборець відчував потребу в появі політиків нової формації, які не входили у вищий політичний істеблішмент часів президентства Кучми, Ющенка та Януковича. Саме цей фактор може зіграти вирішальну роль в уподобаннях українців на виборах президента 31 березня 2019 року.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали