Хто вперше балотується в Президенти УкраїниОфіційний старт кампанії по виборах Президента України активізував процес висунення політичними партіями та рухами свої кандидатів. Серед вже висунутих претендентів на пост глави держави багато нових прізвищ політиків, які вперше будуть приймати участь в президентських перегонах.

Політична партія «Наші» на своєму з’їзді висунула кандидатом в Президенти України Євгенія Мураєва. «Для нас це серйозне випробування. Партія стала справжньою, проходячи всі електоральні цикли – президентські, парламентські і місцеві вибори. Ми об’єднаємо прихильників, які поділяють наші погляди, для ефективного управління країною. Мені б хотілося змінити курс руху України. Від нього залежить запуск економіки, добробут народу і припинення військових дій», – підкреслив Мураєв.

За його словами, активна фаза виборчої кампанії «НАШИХ» розпочнеться з 1 лютого. Головне її завдання, як каже лідер партії, – вибудувати баланс між гілками влади і захистити права українців.

«Основна місія – знання, яке ми можемо дати українцям в ході виборчої кампанії. Якщо ми не поставимо правильний діагноз того, що відбувається в країні, хворобу її не вилікувати», – підкреслив Мураєв.

Нагадаємо, що Євгеній Мураєв відноситься до нового покоління українських політиків, є професійним економістом, має власну програму економічних реформ. Вперше висувається кандидатом на посаду Президента України.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали