Заліщук заявила про вихід з фракції БПП
Світлана Заліщук відноситься до групи депутатів, яких небезпідставно називають єврооптимістами. Вона протягом своєї депутатської каденції активно боролася за реальне втілення в Україні європейських принципів побудови громадянського суспільства.

На своїй сторінці у Facebook Заліщук заявила, що «написала заяву про вихід з фракції БПП. Люди часто запитували, чому не виходите. Вважаю, що мандат – це не квиток раба. За останні чотири роки мандат дав можливість боротися за важливі закони, за важливі справи. Наприклад, закон про антикорупційний суд. За інші закони, які були обіцяні в коаліційній угоді ще в 2014 році, але потім зраджені. Далі не бачу можливість та сенсу мати жодної прив‘язки до цієї абревіатури.

Нагадаємо, нещодавно Анатолій Гриценко заявив, що в разі перемоги на президентських виборах посаду міністра закордонних справ запропонує Світлані Заліщук. Заліщук неодноразово виступала на представницьких європейських форумах, акцентуючи увагу на необхідності захисту України від зовнішньої агресії.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали