Одна з фракцій у Верховній Раді України може припинити існування
Президентські вибори 2019 року започаткували новий політичний цикл, що однозначно призведе до переформатування існуючого політичного ландшафту, в тому числі і до переходів народних депутатів України з фракції у фракцію. Наближення чергових парламентських виборів змушуватиме народних обранців переходити у фракції, які відкривають перспективу бути обраними у вищий законодавчий орган нового скликання.


Фракцію «Самопоміч» у Верховній Раді найближчим часом залишать кілька народних депутатів. Про це заявив лідер партії Андрій Садовий. Найближчим часом частина народних депутатів від «Самопомочі» покине фракцію. Парламент доживає останні місяці і політики визначаються зі своїм майбутнім і потенційними новими попутниками», – зазначив він.

При цьому він зазначив, що незалежно від рішення депутатів фракції вдячний всім їм за виконану роботу в парламенті. Також Садовий анонсував «непрості внутрішні перегрупування» в партії.

Нагадаємо, що Андрій Садовий не нинішніх президентських виборах зняв свою кандидатуру на користь Анатолія Гриценка. «Самопоміч» є політичною силою правого спрямування, яка сповідує європейські ліберальні цінності та виступає за прискорення процесів формування в Україні громадянського суспільства.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали