Якою буде ідеологія пропрезидентської партії «Слуга народу»Фаворит майбутніх парламентських виборів – пропрезидентська партія «Слуга народу» в основу своєї ідеології закладає ідеї лібертаріанства. Про це вітчизняним ЗМІ заявив представник Президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді України Руслан Стефанчук. Нагадаємо, що лібертаріанство – це ідеологія, яка використовується рядом політичних партій, які основним імперативом суспільного устрою вважають забезпечення індивідуальної свободи.

«В основі ідеології нашої партії лежить ідеологія лібертаріанства», – сказав Стефанчук. Говорячи про відношення Володимира Зеленського до ідеології лібертаріанства, Стефанчук зазначив, що «ми з цього почали формувати наші з ним відносини – ліберальна модель економіки, ліберальна модель відносин з відповідними національними особливостями».

Нагадаємо, що основним ідеологом ліберальної моделі національної економіки є доктор економічних наук, професор Анатолій Степанович Гальчинський, який свого часу був радником президента України Леоніда Кучми і справляв вагомий влив на формування пріоритетів державної економічної політики.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали