Мураєв перерахував основні виклики, які стоять перед УкраїноюПрезидентська виборча кампанія, яка завершилася обранням Володимира Зеленського президентом України, на національний політичний олімп вивела політиків нового покоління, які у найближчій перспективі будуть визначати політичний ландшафт країни в цілому. До когорти таких політиків відноситься народний депутат України Євгеній Мураєв.

Мураєв вже продемонстрував свою політичну далекоглядність, знявши свою кандидатуру на президентських виборах на користь більш досвідченого політичного гравця, яким вважався Олександр Вілкул. Мураєв є професійним економістом, тому його аналіз існуючої макроекономічної ситуації відзначається глибиною та високим рівнем деталізації.

В ефірі каналу «Наш» Мураєв піддав жорсткій критиці діяльність прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, звинувативши його у відсутності стратегічного підходу до формування пріоритетів державної економічної політики.

Євгеній Мураєв також наголосив на поглибленні в країні кризових явищ у найближчій перспективі у зв’язку з виникненням перехідного періоду, зумовленого достроковими парламентськими перегонами.

На його думку, відсутність повноцінного Уряду не дасть можливості своєчасно реагувати на ті виклики, які стоять перед суспільством та національною економікою, в першу чергу щодо застосування антикризових заходів на енергетичному ринку у зв’язку з введенням РФ з 1 червня обмежень на завезення в Україну нафти та нафтопродуктів.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали