Головний реформатор на пострадянському просторі прийме участь у парламентських виборахСаакашвілі та Бендукідзе змогли з найкорумпованішої республіки колишнього СРСР зробити країну з найбільш прозорими умовами ведення бізнесу. Грузія є острівцем вдалого проведення ліберальних економічних реформ і склала на відмінно ряд іспитів перед світовим співтовариством.

Нещодавно Президент України Володимир Зеленський повернув українське громадянство Саакашвілі. Повернення Саакашвілі додало нових імпульсів політичній силі "Рух нових сил". Один із співзасновників даного руху Давид Сакварелідзе озвучив можливість участі "Руху нових сил" у позачергових парламентських виборах.

«Ми маємо легітимне право на вільну участь у виборах. Ми як партія підемо на ці вибори, і будемо відстоювати ту філософію і проекти, які ми хочемо здійснити як політична сила», — заявив він.

Нагадаємо, Саакашвілі був позбавлений українського громадянства колишнім президентом України Петром Порошенком. Саакашвілі був безкомпромісним борцем з проявами корупції серед представників вищого політичного істеблішменту.

Український журнал "Економіст"






Друкувати
Найбільш популярні матеріали