Мураєв: ми пропонуємо унікальну і дієву програму відродження УкраїниОб’єднавчий з’їзд опозиційних сил визначив першим номером виборчого списку відомого українського політика, професійного економіста Євгенія Мураєва. Євгеній Мураєв на своїй сторінці у Facebook виклав основні пріоритети, з якими об’єднана опозиція йде на вибори.

Зокрема, політик зазначив, що «наші ідейні опоненти завжди живуть в іншій реальності, примудряючись навіть за незалежність боротися при повній залежності. Тому завдання об'єднаної опозиції – дати справжню картину сьогодення і майбутнього всім, хто дійсно цього потребує.

Сьогодні відбувся об'єднавчий з'їзд і список, який ми ведемо в парламент, побудований зовсім за іншим принципом: з професіоналів. З людей, які справою довели своє право бути владою в Україні… Я поведу цих гідних людей на вибори.

Для мене це велика честь і важливий етап у всій політичній роботі. І величезна відповідальність. За нами – мільйони: жителі великих міст, трудові колективи провідних підприємств, наші соратники і однопартійці. Ми пропонуємо унікальну і дієву програму відродження України, кожен пункт якої стоїть на конкретний законопроект. Ми готові до роботи і конструктивного діалогу».

Нагадаємо, що більшість Опозиційного блоку негативно віднеслась до входження Льовочкіна та Бойка у проросійський блок «За життя – Опозиційна платформа».

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали