ТПП Ізраїлю готові до співпраці з українським бізнесомПро це йшлося під час зустрічі Почесного Консула Ізраїлю в Західному регіоні України Олега Вишнякова з Президентом Федерації торгово-промислових палат Ізраїлю Урієлем Лінном.

Зокрема, консул озвучив пану Лінну потенційні можливості розвитку співробітництва в Західному регіоні України - розвиток туризму, сільськогосподарський сектор, виробничий сектор, освітні програми з обміну студентами та викладачами, питання запозичення ізраїльських технологій у сфері безпеки міст. А для того, щоб більш детально познайомити ізраїльський бізнес з можливостями українського ринку, з ініціативи міністра закордонних справ України Клімкіна восени у Львові планується провести масштабний українсько-ізраїльський бізнес-форум.

«Наше основне завдання сьогодні - показати бізнесменам Ізраїлю, що Західна Україна - це стабільний і безпечний для інвестицій регіон. У сьогоднішніх світових ЗМІ інформація про Україну досить часто виявляється суперечливою, недостовірною, а інколи й відверто абсурдною. У травні, з нагоди офіційного відкриття Почесного Консульства у Львові, ми організували великий прес-тур для ізраїльських mass-media. Абсолютно всі журналісти були здивовані і вражені комфортною та доброзичливою атмосферою Львова. Ніякого націоналізму, антисемітизму чи будь-яких інших проявів ворожості та агресії не було. Львів - красиве європейське місто з прекрасною інфраструктурою, Моршин та Трускавець - знамениті на весь світ курорти, які, я абсолютно впевнений, сподобаються ізраїльтянам. Є десятки й інших різних напрямків, які можуть бути цікаві для інвестицій ізраїльських компаній. Сподіваюся, що з Вашою допомогою та за підтримки Посольства Ізраїлю в Україні ми зможемо сприяти створенню і розвитку великої кількості спільних українсько-ізраїльських проектів» - підкреслив пан Вишняков.

Натомість, Урієль Лінн висловив зацікавленість і готовність ізраїльських компаній до співпраці. Він закцентував, що Федерація вже веде успішний діалог з розвитку співробітництва та створення спільних проектів Україна-Ізраїль з Посольством Ізраїлю в Україні.

Ігор Галущак
Львів






Друкувати
Найбільш популярні матеріали