Японська компанія «Фуджікура» відкриває свій офіс у ЛьвовіЯпонська компанія «Фуджікура» незабаром відкриє у Львові підприємство з виробництва автокомпонентів. Зазначимо, що інвестиційний проект компанії «Фуджікура» у Львові є частиною європейської програми її бізнес-розвитку, яка передбачає початок операційної діяльності у січні наступного року. Про це львівським журналістам розповіли корпоративний віце-президент «Фуджікура Аутомотів Європа» Хорхе Гарсіа та міський голова Львова Андрій Садовий.

Компанія Фуджікура була заснована в Японії 130 років тому й нині нараховує понад 50 тис. працівників по всьому світу. Одним із напрямків діяльності компанії є виробництво кабельних мереж для європейських автовиробників згідно із євростандартами.



«Ми дуже раді повідомити, що ми прийняли остаточне рішення приходити сюди. Наше основне виробництво – це виробництво кабельних мереж, наші основні клієнти розташовані в Європейському Союзі. І саме тому, починаючи з наступного року, ми б хотіли розпочати наше виробництво тут. На даний момент ми плануємо працевлаштувати 300 людей. Ці люди будуть проходити навчання, стажуватися за кордоном на одному з наших заводів. І після повернення до Львова вони нам допоможуть навчати іншу групу працівників і матимуть можливості кар’єрного росту. А в найближчі 2 роки ми плануємо працевлаштувати до 1,5 тис. працівників. Якщо все буде гаразд, то ми будемо подвоювати кількість нашого персоналу», - розповів Хорхе Гарсіа.

Відтак, на першому етапі проект розпочнеться із відкриття виробничого комплексу площею 11 500 кв. м. А протягом наступних 3 років компанія «Фуджікура» планує збільшити площу приміщень до 30 000 кв. м та працевлаштувати понад 3 000 працівників. Виробничі потужності заводу компанії будуть розташовані на околиці Львова.

Ігор Галущак
Львів






Друкувати
Найбільш популярні матеріали