Пасажири «Укрзалізниці» зустрічатимуть Новий рік у холодних вагонах?Сьогодні чимало Інтернет-ЗМІ оприлюднили інформацію про те, що «Укрзалізниця» вирішила зняти електропоїзди Hyundai Rotem з українських маршрутів на час новорічних свят, замінивши їх на звичайні, а різниця вартості квитків повертатиметься українцям в касах. Але радість декотрих пасажирів виявилася передчасною: можливо, вони таки зустрічатимуть Новий рік у холодних вагонах поїздів, застряглих серед поля.

«Укрзалізниця» спростовує інформацію про те, що під час новорічних свят з маршрутів будуть зняті поїзди Hyundai. Про це заявили в прес-службі УЗ і в підприємстві «Українська залізнична швидкісна компанія» (УЗШК), яке займається експлуатацією швидкісних поїздів.

В той же час в УЗШК підтвердили інформацію про те, що бригада вітчизняних фахівців, які займаються технічним обслуговуванням поїздів Hyundai, була посилена фахівцями з фірми-виробника. Таким чином, на думку джерела в УЗШК, можна сподіватися, що надалі поїзди корейського виробництва курсуватимуть більш справно. Проте справдяться ці сподівання чи ні, покаже лише найближчий час.

На сьогодні парк рухомого складу компанії УЗШК складається із 7 електропоїздів виробництва корейської компанії Hyundai. Як повідомляв Економіст, українці страждають через поїзди Hyundai, оскільки ці експреси часто ламаються.

За матеріалами: Новости@Mail.Ru






Друкувати
Найбільш популярні матеріали