Компанія Hyundai дала покращені обіцянки про усунення проблем з поїздамиПівденнокорейська компанія Hyundai, яка наприкінці грудня 2012 уже обіцяла усунути всі проблеми зі своїми швидкісними потягами, знов заявила, що гарантує готовність у найкоротші терміни ліквідувати всі несправності, які приводили до численних поломок поїздів Hyundai, закуплених Україною.

За інформацією «Укрзалізниці», даючи покращені обіцянки, компанія зобов’язалася власними силами та за свій рахунок забезпечити модернізацію дахів та обшивки головної частини поїздів, модернізацію гальмівної системи і перемикачів видів струму, а також замінити пошкоджені віконні блоки та гальмівні колодки.

Крім того, фахівці Hyundai модернізують системи життєзабезпечення, в яких тепер будуть використовувати акумуляторні батареї більшої ємності українського виробництва.

У прес-службі «Укрзалізниці» також похвалилися, що за перші 15 днів нового року швидкісні потяги «Інтерсіті +» (виключно виробництва Hyundai – ред.) та «Інтерсіті» жодного разу не поламалися і курсували строго за графіком.

Як повідомляв Економіст, раніше компанія Hyundai Rotem взяла на себе зобов’язання забезпечити усі рейси своїх поїздів аварійними бригадами для оперативного вирішення питань.

За матеріалами: ZN.UA






Друкувати
Найбільш популярні матеріали