У Вашингтоні буде представництво українського Клубу Ділових ЛюдейГО «Клуб Ділових Людей», що має центральний офіс у Львові, та U.S.-Ukraine Foundation (Washington DC) підписали у Вашингтоні Меморандум про співпрацю, що є початком підготовки до відкриття Представництва Клубу Ділових Людей (КДЛ) у столиці США.

Завданням майбутнього Представництва буде поглиблення комунікації між американським малим бізнесом (з фокусом на українську діаспору у США) та малим бізнесом України в межах Клубу Ділових Людей. «Клуб Ділових Людей прагне побудувати ефективний «місток» для співпраці американського та українського малого бізнесу», – зазначає голова Клубу Микола Савуляк. За його словами, така співпраця розвиватиме Україну як сильну європейську державу шляхом розвитку малого підприємництва та побудови громадянського суспільства в країні на основі етики та національної ідеї.

Відтак, середньострокові цілі американського представництва КДЛ визначені як: створення українсько-американської бізнес-спільноти у США орієнтовною кількістю 2000 учасників бізнес-клубу; передача досвіду ведення малого бізнесу від провідних фахівців США для українського малого бізнесу; створення путівників розвитку малого бізнесу в Україні на основі наявних в США технологій та досвіду. Працюватимуть учасники й над спільними інформаційними продуктами, а також сприятимуть експортно-імпортним операціям, інвестуванню зі США в Україну та навпаки, культурному та діловому туризму Україна - США. А особлива увага буде приділена розвиткові соціальних проектів, які покликані популяризувати Україну в США, та молодіжного підприємництва в Україні.

Нагадаємо, що початкуючі та діючі підприємці можуть долучитися до членів КДЛ за наступним посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1pIR2eNlySS-UcvtJpaSLOsFl8YtKGbwx_9Bnl_fI-eg/viewform?edit_requested=true

Ігор Галущак
Львів






Друкувати
Найбільш популярні матеріали