Львів та Мінськ налагодили пряме авіасполучення
Білоруська авіакомпанія "Белавіа" здійснила перший регулярний рейс за маршрутом Мінськ-Львів-Мінськ. Рейс виконуватиметься в обох напрямках чотири рази на тиждень. Варто зазначити, що новий рейс за маршрутом Мінськ - Львів - Мінськ здійснюватиметься по вівторках, середах, четвергах і суботах з вильотом з Мінська о 13.10 і зворотний рейс зі Львова о 15.20. Польоти до Львова будуть здійснюватися літаками Embraer 175.

Під час урочистої презентації та зустрічі перших пасажирів нового рейсу, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський наголосив на важливості відкриття такого авіа маршруту: "Відкриття даного авіасполучення – це перш за все важливий крок у розвитку культурного туризму та сфери бізнесу. Відсьогодні ми зможемо цілковито задовольняти попит на перевезення у цьому напрямку. Дуже тішить, що це не перший рейс львівського сполучення, який відкрили в цьому році".

Водночас міський голова Андрій Садовий скористався цією можливістю, аби здійснити робочий візит до Мінська, де проводе зустрічі щодо розвитку співпраці у науковій, освітній, туристичній і інвестиційній галузях. Зокрема, відбудуться зустрічі з туристичними операторами Мінська з метою підготовки спільних турпродуктів. Також Андрій Садовий зустрінеться з міським головою Мінська та відвідає парк високих технологій. Нагадаємо, минулого року Львів прийняв близько 2 млн. туристів. 7% з них - гості з Білорусі.

Ігор Галущак
Львів






Друкувати