Не має світла - дізнайтесь он-лайн!З серпня цього року на веб-сайті ПАТ “Львівобленерго” запрацював новий розділ “Чому немає світла?”, завдяки якому споживачі Львівщини зможуть дізнатись з якої причини у них немає світла та коли буде відновлене електропостачання. Ця функція створена для зручності та оперативності інформації.

Споживачам просто потрібно зайти на веб-сайт ПАТ “Львівобленерго” (http://loe.lviv.ua) в розділ “Чому немає світла?” та обрати свій район. Далі споживач отримає інформацію про причини тимчасової відсутності електроенергії та орієнтовний час відновлення електропостачання.

Не має світла - дізнайтесь он-лайн!«Це лише один із заходів тих якісних змін, які ми розпочали втілювати у взаємовідносинах зі споживачами», — розповідає заступник технічного директора ПАТ «Львівобленерго» Роман Іванців. - Ще однією перевагою розділу “Чому немає світла?” є те, що споживач одразу на місці, нікуди не телефонуючи, може дізнатися інформацію через свій мобільний телефон, зайшовши на веб-сайт ПАТ “Львівобленерго”, або ж може попросити друзів та знайомих з’ясувати для нього цю інформацію». Своєю чергою директор з інформаційних технологій ПАТ «Львівобленерго» Людмила Польова зазначає: «Цей веб-розділ працює недавно, й поки перебуває в дослідній експулатації. Тож якщо будуть зауваження — звертайтесь. Ми готові вислухати всіх, і вносити поправки».

У випадку ж, якщо за адресою споживача інформації немає, можна звернутись в кол-центр ПАТ “Львівобленерго” , що працює цілодобово та безкоштовно.

Ігор Галущак
Львів






Друкувати
Найбільш популярні матеріали