Кількість авіарейсів до Туреччини суттєво зросте
На маршрутах Харків-Стамбул, Львів-Стамбул, Запоріжжя-Стамбул квота на польоти збільшена в два рази: з 7 до 14 рейсів на тиждень для кожної із сторін.


В ході переговорів 12-13 жовтня в Анкарі Україна і Туреччина досягли згоди в питанні збільшення частоти авіарейсів на вже існуючих напрямках між двома країнами, повідомляє ukr.media.

Крім того, було вирішено зняти обмеження на маршруті Київ-Анкара, повідомила керівник департаменту авіаційного транспорту МІУ Галина Винарчик.

"Сподіваюся, регіональні аеропорти зможуть максимально використовувати можливість збільшення рейсів. Отже, загальна кількість рейсів за напрямками:

"Харків-Стамбул" – 14 рейсів (додано +7); "Вінниця-Стамбул" – 9 рейсів (додано +2); "Запоріжжя-Стамбул" – 14 рейсів (додано +7); "Львів-Стамбул" – 14 рейсів (додано +7); "Херсон-Стамбул" – 10 рейсів (додано +3)", - написала Винарчик.

Туристичний потік з України в Анталії (Туреччина) у січні-червні 2016 року зріс на 81% в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року - до 196,262 тисяч осіб.






Друкувати