Мураєв дав справедливу оцінку змінам в Податковому кодексі
Один з найбільш рейтингових політиків останнього часу, народний депутат України Євгеній Мураєв проаналізував внесені в кінці минулого року зміни до Податкового кодексу України, які мали посприяти покращенню інвестиційного клімату та упередити злочини проти фінансових інтересів держави.

На своїй сторінці у Facebook він зазначив, що Новий рік – час чудес, і чудеса, звичайно ж, трапилися. Тільки уявіть собі: податкова міліція в Україні є, зате з 1 січня ніяких повноважень у неї немає. Адреса школи чарівництва залишається незмінною. Це сесійний зал Верховної Ради, де о пів на третю ночі 21 грудня 2016 року були прийняті зміни до Податкового кодексу в частині поліпшення інвестиційного клімату.

Клімат покращився (і це друге диво), зокрема, тому, що податкові міліціонери перетворилися в армію дармоїдів. І будуть жити в такій якості до створення такого собі нового органу, який невідомо коли і навіщо буде створений.

Нагадаємо, що Євгеній Мураєв є професійним фінансистом, оскільки закінчив з відзнакою у 1999 році Харківський національний університет ім.В.Н.Каразіна за спеціальністю «Фінанси і кредит». Працював у кількох комерційних структурах на різних посадах. Спеціалізувався на реалізації проектів, спрямованих на забезпечення енергонезалежності та енергозбереження. Член Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали