Юлія Тимошенко обгрунтувала необхідність відставки уряду ГройсманаДіючий український уряд так і не спромігся зупинити обвальне падіння життєвого рівня переважної більшості населення. Продовжується зростання комунальних тарифів, згортає свою діяльність малий та середній бізнес, поглиблюється сировинна орієнтація економіки в цілому. Уряд не розробив дієвих антикризових заходів задля припинення падіння національної економіки у стагнаційну прірву.

На засіданні Погоджувальної ради керівників парламентських фракцій та комітетів Юлія Тимошенко заявила, що настав час відправити уряд Володимира Гройсмана у відставку. За її словами, необхідно розглянути трагічне соціально-економічне становище, у якому опинилися люди, за всіма напрямками: «починаючи від руйнації середнього класу, малого підприємництва, фермерських господарств».

Лідер «Батьківщини» також розкритикувала нищівну для людей тарифну політику Кабміну та наполягає на розгляді цього питання на окремій не публічній нараді. «Більше країна не має права терпіти це невігластво, цю корупцію, цей непрофесіоналізм і побори з людей», – наголосила лідер партії.

Юлія Тимошенко вже тривалий період наголошує про необгрунтованість зростання комунальних тарифів, що погіршує становище простих українців. Лідер «Батьківщини» послідовно відстоює думку щодо доцільності кардинального переформатування економічної політики уряду, яка призвела до жалюгідного стану національної економіки.

Український журнал «Економіст»






Друкувати