МЕРТ підозрюють у потуранні безлісу для України
Голова Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк повідомив про плани Уряду скасувати мораторій на експорт лісу-кругляку.

«За наявною у мене інформацією, Мінекономіки погодив зрадницький законопроект №6035 про відміну мораторію на експорт лісу-кругляка БЕЗ ЗАУВАЖЕНЬ», – поінформував надеп від РПЛ.

За словами політика, якщо ця інформація підтвердиться офійійно - це стане прямим свідченням того, що «керівництво МЕРТ не тільки некомпетентне, а й є співорганізаторами «афери Денисенка», яка протирічить українським інтересам та угоді з СОТ».

Нагадаємо, нещодавно, незважаючи на позитивні ефекти мораторію, у Верховну Раду внесли законопроект №6035 про відміну мораторію на експорт лісу-кругляк, що всупереч регламенту було розписано не на профільний Комітет з питань промислової політики та підприємництва, до предметів відання якого відноситься зовнішньоекономічна діяльність, а на Комітет з питань економічної політики.

Голова промислового Комітету пообіцяв відстоювати національні інтереси до кінця та «каменя на камні не залишити від компрадорської махінації» по скасуванню мораторія.






Друкувати