Андрій Білецький: очищення, яке відбудеться, повинно бути жорстким, справедливим і всезагальним!
В останні роки влада постійно декларувала необхідність очищення від корумпованих чиновників, але потрібного результату так і не досягнуто. Маркером реального стану справ щодо очищення влади – є справа Насірова. Лідер націонал-патріотичних сил Андрій Білецький висловився щодо ситуації, пов’язаної із внесенням застави дружиною колишнього керманича ДФС.


Білецький зазначає: «Я не можу зрозуміти, що це за країна, в якій у дружини чиновника є чотири мільйони доларів готівкою для застави для чоловіка-крадія! Ця країна – не Монако і це не Швейцарія, – це воююча сьогодні Україна! Зараз багато хто думає: «Нічого, буде електронний браслет – нікуди він не подінеться». А я впевнений, що цей режим зробить все, щоб він зник із країни, як зникає годинник у фокусника.

Вся ця історія зі «скромною» заставою скромного чиновника показує, що нічого не змінилося, що люди у владі нічого і не будуть змінювати. Я думаю, що Україна повинна позбавитись ілюзії, що ця система може еволюціонувати зі скотської в людську і завершити те, що почала у 2014 році. Очищення, яке відбудеться, повинно бути жорстким, справедливим і всезагальним!».

Нагадаємо, що Андрій Білецький займає безкомпромісну позицію щодо представників української влади, пов’язаних з корупційними схемами. Політик неодноразово наголошував на низькій ефективності боротьби нинішньої влади з корупційним спрутом, який охопив переважну більшість ланок системи державного управління.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали