Однопартієць Юлії Тимошенко розкрив суть пенсійної реформи Гройсмана-Порошенка
Останні три роки Уряди Яценюка та Гройсмана анонсували проведення значної кількості реформ. На жаль результати реформ є невтішними, оскільки покращення рівня життя пересічних українців не спостерігається. Головне те, що влада не забезпечивши зростання в реальному секторі економіки почала перекроювати соціальну сферу та систему пенсійного забезпечення.


На думку відомого українського політика та громадського діяча Андрія Павловського, під прикриттям розмов щодо осучаснення в жовтні пенсій, влада планує шляхом значного збільшення мінімально необхідного страхового стажу примусити українців виходити на пенсію пізніше (63) і фактично унеможливити достроковий вихід на пенсію... це і є суттю пенсійної реформи Гройсмана-Порошенка.

Зазначимо, що антисоціальній спрямованості економічної політики урядів Яценюка та Гройсмана реальну альтернативу пропонує лише ВО «Батьківщина», яка одноосібно протистоїть правлячій коаліції у Верховній Раді. «Батьківщина» зайняла безкомпромісну позицію стосовно посилення наступу влади на соціальний пакет українських громадян.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали