Apple затримає вихід iPhone 8
Вихід iPhone 8 може бути відкладений через використання нових комплектуючих.


iPhone 8 отримає OLED-дисплей, розмір якого буде більше, ніж у iPhone 7 Plus, проте за габаритами новий пристрій буде приблизно відповідати iPhone 7, повідомляє comments.ua.

Скоротити розміри продукту почасти вдалося за рахунок вбудовування кнопки «Додому» зі сканером відбитків пальців в дисплей.

Apple протестувала кілька прототипів смартфона спільно зі своїми азіатськими виробничими партнерами. Один з останніх зразків використовує симетрично зігнуте скло на лицьовій і задній частинах. Сам OLED-дисплей плоский, але скло, що його покриває загинається в сталеву рамку, роблячи телефон схожим на iPhone 4.

Покращення також торкнуться камер. Основна отримає два датчика зображення, розміщених вертикально, замість горизонтального розташування у iPhone 7 Plus. Apple тестує і подвійну фронтальну камеру, в минулому компанія також експериментувала із вмонтуванням камер в дисплей.

Установка комплектуючих, які раніше не використовувалися Apple, може затримати вихід iPhone 8 на один-два місяці.

Крім iPhone 8, очікується вихід ще двох смартфонів, які за своїми розмірами, дизайну і багатьма характеристиками будуть нагадувати iPhone 7 і iPhone 7 Plus.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали